• Inhoud: 300 m3
  • Woonoppervlakte: 60 m2
  • Uitvoering: 2016
  • Projectnummer: 1201

Vanwege de regelgeving mocht deze woning niet groter dan zestig vierkante meter en niet hoger dan vier meter zijn. Binnen deze grenzen is een recreatiewoning gemaakt die op een creatieve manier optimaal invulling geeft aan de woonwensen.

“Op de verhoogde vloer is een grote slaapkamer met eigen badkamer gemaakt.”

Split-level

Door gebruik te maken van een split-level ontstaat er ruimte voor een half verdiepte kelder met twee slaapkamers en een badkamer. De living met aparte zitgedeelte en eetkeuken bevindt zich op het maaiveldniveau. De speelse indeling, de leuke niveauverschillen en het vele licht van de glaspartijen geven je in dit huisje een echt vakantiegevoel.

Ook uw
eigen Bongers?

Laten we kennismaken, wij staan voor u klaar!

Ons team van specialisten maakt u graag wegwijs bij het realiseren van 'Uw eigen Bongers'. 

Contact

Dorpsstraat 48, 2969 AD  Oud-Alblas

0184 69 2171 info@bongersarchitecten.nl
Blijf up-to-date

Meld u vrijblijvend aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Inschrijven
Volg ons

Volg ons op onze social media kanalen.