• Uitvoering: 2018
  • Projectnummer: 1422

Om vanuit alle leefruimtes optimaal van de tuin te genieten, is deze eigentijdse jaren ‘30 villa in de breedte van de kavel gebouwd. Door de verspringende gevellijnen heeft de woning een verfijnde uitstraling.

“Aan de voorzijde is de terugspringende dubbelhoge entreepartij een echte blikvanger.”

Leefkeuken

Aan de achterzijde bestaat de gevel van de leefkeuken volledig uit verdiepingshoge glaspartijen. Ook is er een vrij hangende veranda gecreëerd in het centrum van de achtergevel, welke tegelijk dienstdoet als zonwering.

Ook uw
eigen Bongers?

Laten we kennismaken, wij staan voor u klaar!

Ons team van specialisten maakt u graag wegwijs bij het realiseren van 'Uw eigen Bongers'. 

Contact

Dorpsstraat 48, 2969 AD  Oud-Alblas

0184 69 2171 info@bongersarchitecten.nl
Blijf up-to-date

Meld u vrijblijvend aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Inschrijven
Volg ons

Volg ons op onze social media kanalen.