• Inhoud: 710 m3
  • Woonoppervlakte: 176m2
  • Uitvoering: 2017
  • Projectnummer: 1365

Deze woning is gebouwd op een smal kavel. Het hoofdhuis is aan beide zijden enkele meters vrijgehouden van de erfgrens met de buren om ruimte te creëren naar de naastgelegen woningen.

“De doorlopende lijnen geven de architectuur een sterke vorm.”

 Sterke vorm

Aan een zijkant heeft de woning een platte uitbreiding voor extra ruimte op de begane grond. De doorlopende lijnen van de overstekken en de platte aanbouw geven de architectuur een sterke vorm. De gevel invulling bestaat uit gemetselde verticale stroken, met daartussen grote glasvlakken.

Ook uw
eigen Bongers?

Laten we kennismaken, wij staan voor u klaar!

Ons team van specialisten maakt u graag wegwijs bij het realiseren van 'Uw eigen Bongers'. 

Contact

Dorpsstraat 48, 2969 AD  Oud-Alblas

0184 69 2171 info@bongersarchitecten.nl
Blijf up-to-date

Meld u vrijblijvend aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Inschrijven
Volg ons

Volg ons op onze social media kanalen.