• Inhoud: 1066 m3
  • Woonoppervlakte: 262 m2
  • Uitvoering: 2018
  • Projectnummer: 1468

Een villa in een bosrijke omgeving, waarbij de verticale raampartijen de hoge bomen weerspiegelen. De woning is gemetseld in een speciaal ontwikkelde betonnen steen, in een lang formaat. De kleur van de stenen past perfect in de omgeving.

“De kleur van de stenen past perfect in de omgeving.”

Robuuste schoorsteen

Als tegenhanger van de verticale lijnen in het hoofdhuis is er een moderne platte aanbouw aan de woning ontworpen met een uitgesproken horizontale witte daklijn. De robuuste schoorsteen is geplaatst op de plek waar de aanbouw aansluit op het hoofdhuis. Naast de schoorsteen is een prachtige vide gemaakt met een dubbelhoge glaspartij. De eethoek bevindt zich in deze ruimte en baadt heel de dag in het zonlicht. Met de prachtige masterbedroom op de begane grond, en de doordachte indeling is deze woning volledig levensloopbestendig.

Ook uw
eigen Bongers?

Laten we kennismaken, wij staan voor u klaar!

Ons team van specialisten maakt u graag wegwijs bij het realiseren van 'Uw eigen Bongers'. 

Contact

Dorpsstraat 48, 2969 AD  Oud-Alblas

0184 69 2171 info@bongersarchitecten.nl
Blijf up-to-date

Meld u vrijblijvend aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Inschrijven
Volg ons

Volg ons op onze social media kanalen.