• Uitvoering: 2015
  • Projectnummer: 1138

Tussen de lintbebouwing aan de Alblas is deze woning als moderne interpretatie van een boerderij ontworpen. Langs de woning een grindpad dat aansluit op de entree, bijkeuken en schuur. De woning heeft een gemetseld voorhuis met een traditionele gevel.

Schuurzijde

De achterzijde, de ‘schuurzijde’, is aangekleed met hout. Aan de achterzijde heeft de kap een royaal overstek dat wordt opgevangen met een houten constructie. Aan de zijkant is een glaspartij gemaakt, die vanuit de gevel doorloopt in het dak. Omdat op deze plek ook een vide is gemaakt, komt er in de gehele leefruimte veel licht binnen.

Aan de voorzijde een royale zithoek, die in verbinding staat met de centraal geplaatste eethoek. Aan de achterzijde de leefkeuken, met directe connectie met de achtertuin aan de Alblas. Op de verdieping zijn vier slaapkamers gemaakt, met de masterbedroom met balkon aan de achterzijde. Ook zijn er twee bruikbare zolderkamers.

“Een royaal overstek dat wordt opgevangen met een houten constructie.”

Ook uw
eigen Bongers?

Laten we kennismaken, wij staan voor u klaar!

Ons team van specialisten maakt u graag wegwijs bij het realiseren van 'Uw eigen Bongers'. 

Contact

Dorpsstraat 48, 2969 AD  Oud-Alblas

0184 69 2171 info@bongersarchitecten.nl
Blijf up-to-date

Meld u vrijblijvend aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Inschrijven
Volg ons

Volg ons op onze social media kanalen.