• Uitvoering: 2017
  • Projectnummer: 1320

Het dak van deze woning loopt aan beide zijkanten door in de gevel. In de kopgevels is de dragende spantconstructie zichtbaar, ingevuld met houten geveldelen en glas. De linkerzijgevel volgt de schuine erfgrens, waardoor de gootlijn licht oploopt.

Loftachtige ruimte

In de achtergevel is de lijn van de gevel omgezet in de verdiepingsvloer. De plattegrond bestaat uit een loftachtige ruimte, waarbij de ondersteunende functies (toilet, meterkast, garderobe, trap en kastenwand van de keuken) in een blok zijn geplaatst. Doordat de keuken in het midden is geplaatst, is het mogelijk om de zithoek en de eethoek met elkaar uit te wisselen aan de voorkant of de achterkant.

“In de kopgevels is de dragende spantconstructie zichtbaar.”

Ook uw
eigen Bongers?

Laten we kennismaken, wij staan voor u klaar!

Ons team van specialisten maakt u graag wegwijs bij het realiseren van 'Uw eigen Bongers'. 

Contact

Dorpsstraat 48, 2969 AD  Oud-Alblas

0184 69 2171 info@bongersarchitecten.nl
Blijf up-to-date

Meld u vrijblijvend aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Inschrijven
Volg ons

Volg ons op onze social media kanalen.