• Uitvoering: 2019
  • Projectnummer: 1430

Deze schuurwoning in een nieuwe wijk in Boskoop is op een kavel aan het water gebouwd. Vanuit de woning is een open connectie met de waterkant. De structuur van de woning wordt gevormd door vier houten spanten.

Overkapping

Aan de voor- en achterzijde is een overkapping gemaakt. Aan de voorzijde als carport, aan de achterzijde als overdekt terras. De gevel is een combinatie van metselwerk en houten gevelbekleding, in de vorm van een dunne latten. Alle ramen en deuren zijn als verdiepingshoge openingen in de gevel gemaakt. Zij versterken de structuur van de houten constructie.

Op de begane grond is een mooie, open leefruimte gecreëerd, met uitzicht op het water. Centraal in de leefruimte een vide, waardoor een licht en ruimtelijk effect ontstaat. De woning heeft een slaapkamer met aangrenzende badkamer en inloopkast, waardoor hij levensloopbestendig is. Op de verdieping zijn nog drie slaapkamers en een badkamer.

“Mooie, open leefruimte, met uitzicht op het water.”

Ook uw
eigen Bongers?

Laten we kennismaken, wij staan voor u klaar!

Ons team van specialisten maakt u graag wegwijs bij het realiseren van 'Uw eigen Bongers'. 

Contact

Dorpsstraat 48, 2969 AD  Oud-Alblas

0184 69 2171 info@bongersarchitecten.nl
Blijf up-to-date

Meld u vrijblijvend aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Inschrijven
Volg ons

Volg ons op onze social media kanalen.