Rechthoekig volume

De basis voor de vorm van dit pand van Visser Hoveniers in Papendrecht bestaat uit een rechthoekig volume. Daarbij hebben we in het ontwerp een schuine kant opgenomen, die de weg volgt.

Aan de voorzijde is het rechthoekige volume uitgesneden. Daardoor ontstaat een overdekte entree. Het opvallende materiaalgebruik zie je terug in de gevel, die is bekleed met metalen plankprofielen.

In de gevel is gebruik gemaakt van ramen in verschillende hoogtes. Door de willekeurige plaatsing van deze ramen krijgt het gebouw een eigen karakter. Het logo is op een goed zichtbare plek mee ontworpen.

  • Uitvoering: 2018
  • Projectnummer: 699

"Uitnodigende, overdekte entree.”

Ook uw
eigen Bongers?

Laten we kennismaken, wij staan voor u klaar!

Ons team van specialisten maakt u graag wegwijs bij het realiseren van 'Uw eigen Bongers'. 

Contact

Dorpsstraat 48, 2969 AD  Oud-Alblas

0184 69 2171 info@bongersarchitecten.nl
Blijf up-to-date

Meld u vrijblijvend aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Inschrijven
Volg ons

Volg ons op onze social media kanalen.