Groen karakter

Van origine bestond dit gebouw uit winkels, gekoppeld aan een bovenwoning. In de loop der tijd zijn meerdere winkels samengevoegd tot een supermarkt. Hiermee werden de bovenwoningen zelfstandig. Doordat de supermarkt verhuisde, heeft een herbestemming van het gebouw plaats gevonden naar flexibele kantoorunits.

Er is gekozen voor een centrale gedeelde ontsluiting voor de verschillende kantoorunits. Deze ruimte is bovendien een ontmoetingsplek.

Op het dak hebben we mossedum toegepast, om de gevel de laten begroeien met groen. Op deze manier draagt het gebouw bij aan vergroening van de wijk. Daarnaast heeft dit positieve effecten op het vasthouden van regenwater en natuurlijke koeling van het gebouw.

  • Uitvoering: 2018
  • Projectnummer:874

"Het gebouw draagt bij aan de vergroening van de wijk”

Ook uw
eigen Bongers?

Laten we kennismaken, wij staan voor u klaar!

Ons team van specialisten maakt u graag wegwijs bij het realiseren van 'Uw eigen Bongers'. 

Contact

Dorpsstraat 48, 2969 AD  Oud-Alblas

0184 69 2171 info@bongersarchitecten.nl
Blijf up-to-date

Meld u vrijblijvend aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Inschrijven
Volg ons

Volg ons op onze social media kanalen.