Waterwijk Nesselande

Wonen in Waterwijk en Linten

 "Creëer je eigen ruimte" is het motto voor Waterwijk. Hier, te midden van het unieke landschap en de waterrijke omgeving, heb je de mogelijkheid om jouw eigen plek te creëren, precies zoals jij het wilt.

Op basis van onze vaardigheden, vakmanschap en ervaring komen we samen tot ‘uw eigen Bongers’.  Of je nu verlangt naar een serene oase aan het water, een gezellige woning tussen het groen, of een eigentijdse villa met alle moderne gemakken, in het Waterwijk vind je de perfecte kavel om jouw droomhuis te realiseren.

Elke kavel heeft zijn eigen unieke eigenschappen en mogelijkheden, en ons ervaren team staat klaar om je te begeleiden bij het vinden van de juiste plek die past bij jouw woonwensen en bouwplannen.

Ontdek de vrijheid om je eigen ruimte te creëren in het Waterwijk. Neem vandaag nog contact met ons op en maak een stap richting het verwezenlijken van jouw droomwoning in dit prachtige waterrijke gebied.

Meer weten over de kavels? Kijk dan op de website van 'woneninrotterdam'. 

"Ontdek de vrijheid om je eigen ruimte te creëren in het Waterwijk. Wij denken graag met u mee!"

14 vrijstaande kavels

in het water gelegen kavels

Groene omgeving

Onze werkwijze

Kennismaking & oriëntatie

‘Wij vertalen wat u in uw hoofd heeft!’ Een vrijblijvende kennismaking om uw vraag te inventariseren: welke bouwstijl heeft u voor ogen? Wat is uw budget? Op basis van heldere informatie visualiseren we uw wensen naar een realistisch doel.

Voorontwerp

‘Wij willen niet per sé onze stempel drukken.’ De architect brengt uw wensen zo goed mogelijk in kaart en verbeeldt passend in de omgeving uw ruimtelijk concept. De grote lijnen worden steeds verfijnder, waarbij uw terugkoppeling bepalend is. Een 3D model maakt u bewust van de ruimtelijkheid, terwijl technische details achterwege blijven.

Definitief ontwerp

‘Ons idee naar realiteit vertalen!’ Onder toezicht van onze architect werken bouwkundigen de woning technisch uit en coördineren het werk van constructeurs en installateurs, wat lijdt tot een integraal ontwerp. Ontwerp en de technische uitwerking gaan hand in hand.

Jan van Ginkel technisch ontwerp

Technisch ontwerp

‘Theorie en praktijk komen samen.’ De technische uitwerking wordt uitgebreid met alle benodigde tekeningen en berekeningen om de vergunningen te verkrijgen. Hierbij houden we rekening met de wet- en regelgeving en zal de woning voldoen aan de huidige duurzaamheidseisen. In het geval van een aanbesteding verzorgen we in samenspraak met u de prijs- en contractvorming.

Uitvoering & bouwbegeleiding

‘Als opdrachtgever blijft u betrokken bij het complete proces!’ Gedurende heel het proces ligt heel de esthetische verantwoordelijkheid bij ons. Ook voor het verwerken van de bouwtekeningen. Behalve veel denk- en controlewerk vanuit kantoor, houden we een oogje in het zeil tijdens de bouw. Tijdens heel het traject beleggen we bouwvergaderingen op locatie. Na controle op detailniveau volgt de oplevering: uw eigen Bongers!

Inspiratie op doen voor uw toekomstige woning in Waterwijk Nesselande? Download onze brochure!

Voor een goed overzicht gunnen wij u graag de tijd. Daarom wijzen wij u graag op onze brochure. Download hem nu. 

Kenmerkend
voor een Bongers

Ruimtelijkheid

Door gebruik te maken van vides, zichtlijnen en subtiele scheidingen wordt er ruimtelijkheid gecreëerd. Een open plattegrond, waarbij elke verblijfsfunctie een duidelijke eigen plek krijgt.

Licht en zicht

De ruimtelijkheid wordt extra benadrukt door veel daglicht. Ook is er veel aandacht voor de connectie met buiten.

Visuele rust

In een zoektocht naar een perfecte compositie is visuele rust het kernwoord. Materialen en elementen worden op elkaar afgestemd om hiermee tot een perfecte verhouding te komen.

Ook uw
eigen Bongers?

Laten we kennismaken, wij staan voor u klaar!

Wij nodigen u van harte uit in Oud-Alblas. Natuurlijk kunt u ook een kijkje nemen in onze woningen om een gevoel te krijgen! Wij maken graag een afspraak om met u langs te gaan.

Contactgegevens

Bezoekadres

Dorpsstraat 48
2969 AD in Oud-Alblas

Contact

Dorpsstraat 48, 2969 AD  Oud-Alblas

0184 69 2171 info@bongersarchitecten.nl

Blijf up-to-date

Meld u vrijblijvend aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Inschrijven

Volg ons

Volg ons op onze social media kanalen.