08-12-2022

Randy neemt na 16 jaar afscheid

Randy Sint Nicolaas gaat ons verlaten. Tot ons grote verdriet stopt onze projectleider en ‘manusje van alles’ na ruim zestien jaar bij Bongers Architecten. Dat willen we niet ongemerkt voorbij laten gaan: daarvoor hebben we samen een veel te mooie tijd gehad! Hoe kijkt Randy zelf aan tegen zijn werk bij Bongers Architecten?

Afscheid Randy

“Ik denk dat het genoeg zegt dat Bongers Architecten mijn enige werkgever is geweest! Zoals wel meer collega’s, ben ik na mijn stageperiode blijven plakken. Dat is al een teken! Na mijn opleiding ben ik als Bouwkundig Tekenaar begonnen. Ik heb heel veel tekeningen gemaakt voor de Zweedse woningen die we in samenwerking met ZweedsHome, dé specialist in Zweedse houtbouw, hebben ontwikkeld.”

Veel verantwoordelijkheden

Randy: “Later ben ik mij gaan bemoeien met het ontwikkelen van onze vorige website. Daarnaast onderhoud ik ook onze Pinterest borden. Als projectleider heb ik veel verantwoordelijkheden, waaronder het schrijven van bestekken. In feite bemoei ik mij met alles, behalve met het maken van ontwerpen!

Veel geleerd

“De afgelopen jaren heb ik heel veel geleerd”, vervolgt Randy. “Ik heb de kans gekregen én gepakt om mij op verschillende gebieden te ontwikkelen. Daar ben ik zeker dankbaar voor! Daarnaast heb ik leuke klanten leren kennen, met wie ik echt een band heb opgebouwd.”

Onderlinge sfeer

Randy: “Het meeste ga ik de onderlinge sfeer missen. Het is gezellig en we hebben veel lol en plezier met elkaar. Het nieuws dat ik ging stoppen, vonden ze niet leuk. Ze hebben zeker geprobeerd me over te halen om te blijven. Maar gezondheidsklachten zijn de reden dat ik stop met werken: ik heb last van een ernstige vorm van tinnitus. Het oorsuizen dwingt me tot het vinden van ontspanning. Dat is waar ik mij de komende tijd dan ook volledig op ga richten.”

Begaan met gezondheid

“Het is een lastige keuze geweest. Mijn klachten zijn van kwaad naar erger gegaan. De aandoening is stressgerelateerd en gaat gecombineerd met burn-out verschijnselen. Dit is een weloverwogen, verstandige keuze. Maar het moet wel kunnen: mijn vriendin staat er gelukkig volledig achter! En ook vanuit Bongers Architecten zijn ze begaan met mijn gezondheid. Ik voel support en ik krijg de ruimte. Het was een fijne tijd bij Bongers Architecten!”

Randy Schrijft een blog, waarin hij dieper ingaat op zijn tinnitus.

Contact

Dorpsstraat 48, 2969 AD  Oud-Alblas

0184 69 2171 info@bongersarchitecten.nl

Blijf up-to-date

Meld u vrijblijvend aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Inschrijven

Volg ons

Volg ons op onze social media kanalen.