Als er bouwplannen zijn dan heeft u als opdrachtgever vast een hoop vragen. Hieronder staan een aantal vragen met antwoorden. 

Vragen? 

Wat kan ik bouwen met ons budget?

Een ontwerp wordt altijd op maat ontworpen, daarbij wordt er rekening gehouden met het vast gestelde budget. Als wij een eerste schets of voorlopig ontwerp hebben gepresenteerd dan maken wij elementen begroting die gebaseerd is op de bouwprijzen die dan momenteel van toepassing zijn. 

Waarom zou ik met Bongers Architecten mijn droomhuis bouwen?

Kiezen voor een architect gebeurd vaak met het hoofd en het hart! Er is vaak vertrouwen nodig en een goede klik. Doordat het bureau al meer dan 30 jaar bestaat, kunnen wij u ervaringen van klanten delen. 

Met wat voor kosten moet ik allemaal rekening houden? 

Voor het bouwen van een bedrijfspand of woning hebben wij een investeringsraming ontwikkeld, deze kunt u bij ons opvragen. Hierin kunt u zien wat voor kosten er met een compleet traject gemoeid zijn. Wij vinden transparantie en helderheid naar onze klanten het belangrijkste! 

Wat voor soort werkzaamheden verrichten jullie allemaal? 

Wij hebben een lijst samengesteld van onze werkzaamheden. Deze kunt u downloaden in onze download sektie. 

Wij wonen niet heel dichtbij jullie kantoor is dat een probleem? 

Bij ons is afstand geen probleem! Wij werken de eerste afsrpaak graag bij ons op kantoor. Zo krijgt u een goed beeld van wie wij zijn en wat voor visie wij hebben. Door alle middellen die wij gebruiken is het voor ons geen probleem om op afstand te communiceren. 

Hoe lang duurt het traject met de architect? 

Dat is heel verschillend! Iedere opdrachtgever heeft weer andere wensen en ideeën, het creatieve proces om tot een ontwerp te komen waarbij onze opdrachtgever tevreden is kan binnen een paar maanden afgerond zijn maar er zijn ook opdrachtgevers die meer tijd hiervoor nodig hebben. Het traject met de gemeente duurt circa 8 weken + 6 weken bezwaar termijn. Gemiddeld duurt een ontwerp traject circa 20 tot 30 weken inclusief vergunningsaanvraag. 

Wat zijn de kosten van de architect? 

Het werk dat wij als architect leveren is altijd maatwerk. Het is geheel afhankelijk welke werkzaamheden wij voor jullie gaan verrichten, de grootte van de woning en de complexiteit van de opdracht. Dit maakt dat wij de prijs pas kunnen bepalen nadat wij uw wensen hebben geinventariseerd. 

Binnen ons bureau werken wij met 2 modules. Onder de eerste module valt het voorlopig ontwerp, definitief ontwerp en de omgevingsvergunning. Hier berekenen wij vaak rond de 3-4% over van de bouwkosten. Onder de tweede module valt de bouwbegeleiding. Hierbij kunnen wij meezoeken naar een aannemer, meekijken met de prijsvorming, maken wij werktekeningen en doen wij de bouwbegeleiding op de bouw. Hierover berekenen wij ook vaak rond de 3-4% van de bouwkosten. 

Titel

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis cin elit. Nunc purus libero, interdum sed blandit acp retium facilisis turpis. Donec dictum neque veloran tristique egestas nulla mollis dui lorem dolor. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis cin elit. Nunc purus libero, interdum sed blandit acp retium facilisis turpis. Donec dictum neque veloran tristique egestas nulla mollis dui lorem dolor.

Titel

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis cin elit. Nunc purus libero, interdum sed blandit acp retium facilisis turpis. Donec dictum neque veloran tristique egestas nulla mollis dui lorem dolor.

Ook uw
eigen Bongers?

Laten we kennismaken, wij staan voor u klaar!

Ons team van specialisten maakt u graag wegwijs bij het realiseren van 'Uw eigen Bongers'. 

Contact

Dorpsstraat 48, 2969 AD  Oud-Alblas

0184 69 2171 info@bongersarchitecten.nl
Blijf up-to-date

Meld u vrijblijvend aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Inschrijven
Volg ons

Volg ons op onze social media kanalen.