De wijze waarop we ‘Uw eigen Bongers’ realiseren! In vijf overzichtelijke stappen werken we gezamenlijk aan het ontwikkelen van de woning van uw dromen.

Kennismaking & oriëntatie

‘Wij vertalen wat u in uw hoofd heeft!’
Een vrijblijvende kennismaking om uw vraag te inventariseren: welke bouwstijl heeft u voor ogen? Wat is uw budget? Op basis van heldere informatie visualiseren we uw wensen naar een realistisch doel.

Voorontwerp

‘Wij willen niet per sé onze stempel drukken.’
De architect brengt uw wensen zo goed mogelijk in kaart en verbeeldt passend in de omgeving uw ruimtelijk concept. De grote lijnen worden steeds verfijnder, waarbij uw terugkoppeling bepalend is. Een 3D model maakt u bewust van de ruimtelijkheid, terwijl technische details achterwege blijven.

Definitief ontwerp

‘Ons idee naar realiteit vertalen!’
Onder toezicht van onze architect werken bouwkundigen de woning technisch uit en coördineren het werk van constructeurs en installateurs, wat lijdt tot een integraal ontwerp. Ontwerp en de technische uitwerking gaan hand in hand.

Technisch ontwerp

‘Theorie en praktijk komen samen.’
De technische uitwerking wordt uitgebreid met alle benodigde tekeningen en berekeningen om de vergunningen te verkrijgen. Hierbij houden we rekening met de wet- en regelgeving en zal de woning voldoen aan de huidige duurzaamheidseisen. In het geval van een aanbesteding verzorgen we in samenspraak met u de prijs- en contractvorming.

Jan van Ginkel technisch ontwerp

Uitvoering & bouwbegeleiding

‘Als opdrachtgever blijft u betrokken bij het complete proces!’
Gedurende heel het proces ligt de esthetische verantwoordelijkheid bij ons. Ook voor het verwerken van de bouwtekeningen. Behalve veel denk- en controlewerk vanuit kantoor, houden we een oogje in het zeil tijdens de bouw. Tijdens heel het traject beleggen we bouwvergaderingen op locatie. Na controle op detailniveau volgt de oplevering: uw eigen Bongers!

Ook uw
eigen Bongers?

Laten we kennismaken, wij staan voor u klaar!

Ons team van specialisten maakt u graag wegwijs bij het realiseren van 'Uw eigen Bongers'. 

Teambongers 2817

Brochure aanvragen? 

Voor een goed overzicht gunnen wij u graag de tijd. Daarom wijzen wij u graag op onze brochure. Vraag hem nu aan. 

Contact

Dorpsstraat 48, 2969 AD  Oud-Alblas

0184 69 2171 info@bongersarchitecten.nl

Blijf up-to-date

Meld u vrijblijvend aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Inschrijven

Volg ons

Volg ons op onze social media kanalen.