11-07-2024

De dag van de projectleider!

Elke dag is anders: zeker voor onze projectleiders! Neem bijvoorbeeld een typische werkdag, waarin de veelzijdigheid en dynamiek van deze functie goed naar voren komen. We beschrijven wat onze projectleider op zijn pad treft: inspiratie voor het invullen van onze vacature. Kijk mee door de ogen van projectleider Markus!

2241023 Bongers content 11 juli Overzicht

Spreekt jou dit aan? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe projectleider!

Oplevering & bouwplaats

Eén van de eerste taken van de dag is de oplevering van een woning in Woudenberg. Altijd een spannend én bevredigend moment! Als projectleider maak je dan een opleverlijst, om zo de laatste puntjes op de ‘i’ te zetten. Het is ook een moment voor het vieren van het eindresultaat! Na de oplevering in Woudenberg, staat een bezoek aan de bouwplaats in IJsselstein op het programma. Daar controleer je de voortgang van een ander project en los je eventuele problemen ter plekke op.

Afspraak met leverancier

Midden op de dag is het tijd voor de gezamenlijk lunchpauze. Een potje voetbal met je collega’s zorgt voor de nodige afleiding en energie voor de rest van de dag. Terug op kantoor, staat een afspraak met een leverancier gepland. Het is altijd goed op de hoogte te blijven van nieuwe, innovatieve materialen en ontwikkelingen.

Bespreking met opdrachtgever

Later op de middag heb je een bespreking met een opdrachtgever op kantoor. Met deze opdrachtgever bespreek je de aannemingsovereenkomst en maak je via teams kennis met de mogelijke tuinarchitect voor dit project. Na die bespreking heb je nog tijd voor telefoontjes en e-mails met aannemers en klanten van andere projecten, om de voortgang te bespreken.

Intern overleg met technisch ontwerpers

Natuurlijk voer je ook intern overleg met de technisch ontwerpers. Jullie bespreken lopende projecten, nemen tekeningen en details door én er is tijd voor een lolletje tussendoor! Na een productieve dag vol variatie, uitdagingen en voldoening, sluit je de werkdag af.

Ben jij op zoek naar een veelzijdige, dynamische en uitdagende functie als projectleider? Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega! Bekijk de vacature en solliciteer!

Contact

Dorpsstraat 48, 2969 AD  Oud-Alblas

0184 69 2171 info@bongersarchitecten.nl

Blijf up-to-date

Meld u vrijblijvend aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Inschrijven

Volg ons

Volg ons op onze social media kanalen.