15-09-2022

De gezichten van onze zakelijke dienstverlening

Met Marjan Bongers en Markus van Dongen als voortrekkers, vestigen we extra aandacht op onze dienstverlening voor de zakelijke markt. Markus heeft met zijn jarenlange ervaring als projectleider veel kennis over projecten voor projectontwikkelaars of in utiliteitsbouw. Marjan is als aanspreekpunt dé contactpersoon voor onze zakelijke klanten.

gezichten

De zakelijke markt is voor ons altijd een serieuze doelgroep geweest. Wanneer u een kijkje neemt in ons portfolio, valt de variëteit op die wij op het gebied van architectuur voor de zakelijke markt hebben te bieden. Daarin gaan we verder dan het ontwerpen van bedrijfspanden: woonhuizen in opdracht van een projectontwikkelaar gaan hand in hand met utiliteit of openbare gebouwen.

Veel verschillende projecten

Marjan: “Wellicht is het afgelopen jaren een beetje onderbelicht gebleven, maar ons werk voor de zakelijke markt gaat al lange tijd terug!” Markus: “In de twintig jaar dat ik bij Bongers Architecten werk, heb ik al aan veel verschillende zakelijke projecten gewerkt.” Hij vervolgt: “Het is werkinhoudelijk ook interessant, omdat we door de kwaliteiten van alle betrokkenen het maximale uit een pand kunnen halen.”

Extra's in de uitstraling 

“Het netwerk is belangrijk”, vult Marjan aan. “Contacten met projectontwikkelaars, aannemers en gemeenten. Omdat wij vanaf het begin van een project al kunnen meedenken, zijn we in staat optimaal resultaat te behalen. Wij zijn als ontwerpers bij uitstek in staat ook zakelijke panden iets extra’s mee te geven in de uitstraling!”

Makkelijk benaderbaar

Markus: “We kunnen conceptueel meedenken en overzien het totale plaatje. Als architectenbureau zijn we echte planmakers: we spelen in op de behoefte van een opdrachtgever en weten hoe de lijntjes met bijvoorbeeld een gemeente lopen.” Marjan: “Een ander voordeel is dat wij een overzichtelijk bureau zijn: korte lijnen, makkelijk benaderbaar. En we vinden het leuk om deel te nemen aan het regionale bedrijfsleven!"

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij de zakelijke markt hebben te bieden? Neem dan gerust contact met ons op of bekijk de zakelijke projecten op onze website.

Contact

Dorpsstraat 48, 2969 AD  Oud-Alblas

0184 69 2171 info@bongersarchitecten.nl

Blijf up-to-date

Meld u vrijblijvend aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Inschrijven

Volg ons

Volg ons op onze social media kanalen.