27-06-2024

In vier stappen naar ‘Uw eigen Bedrijfspand’

Wij begrijpen dat het creëren van een nieuw bedrijfspand een grote stap is. Daarom begeleiden wij u in vier overzichtelijke stappen naar uw bedrijfspand. Met onze vakkundige begeleiding zorgen wij dat het proces soepel en zonder zorgen verloopt.

Stappenplan

Kennismaking: ‘Wij vertalen wat u in uw hoofd heeft!’

Tijdens het kennismakingsgesprek inventariseren wij uw wensen. Wat voor bedrijf heeft u? Aan welke kenmerken hecht u waarde? Wat houdt uw werkproces in en op welke wijze kunnen wij zorgen dat het pand de visie van uw bedrijf uitstraalt?

Voorontwerp: ‘Wij willen niet per sé onze stempel drukken!’

Aan de hand van uw wensen en op basis van onze ervaring maken wij een voorontwerp. U krijgt een eerste indruk van onze creatieve antwoorden op uw praktische vragen. Hoe gaat uw toekomstige kantoor eruit zien? Waarbij functionaliteit en uitstraling bij elkaar komen. ‘Uw Bongers’ krijgt een ‘eigen’ gezicht!

Definitief ontwerp: ‘Ons idee naar realiteit vertalen!’

Op basis van uw feedback op het voorontwerp werken we een definitief ontwerp van uw nieuwe kantoor uit. Details sluiten perfect op elkaar aan en het ontwerp voldoet volledig aan uw wensen.  We gebruiken deze fase voor het vaststellen van de technische specificaties en materialen.

Bouwbegeleiding: ‘Als opdrachtgever blijft u betrokken bij het complete proces!’

Tijdens de bouwfase blijven wij nauw betrokken. Wij zorgen dat alles volgens plan verloopt en dat het eindresultaat voldoet aan uw verwachtingen. Met onze vakkundige bouwbegeleiding zorgen we voor een soepele uitvoering van het project en geven we u de geruststelling dat uw nieuwe kantoor op tijd en binnen budget wordt opgeleverd.

Het resultaat van deze vier stappen? ‘Uw eigen Bedrijfspand, dat volledig voldoet aan uw wensen en behoeften! Wilt u meer informatie hoe wij u kunnen helpen met uw nieuwe kantoor? Neem dan contact met ons op.

Contact

Dorpsstraat 48, 2969 AD  Oud-Alblas

0184 69 2171 info@bongersarchitecten.nl

Blijf up-to-date

Meld u vrijblijvend aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Inschrijven

Volg ons

Volg ons op onze social media kanalen.