14-04-2022

Projecten preview

De Bongers-ontwerpen blijven overal opduiken! Ook de komende periode spannen wij ons voor veel verschillende opdrachtgevers in ‘hun eigen Bongers’ te realiseren. Hierbij tillen we een tipje van onze projecten-sluier op.

In Lisse werken we aan de nieuwbouw van een moderne woning. In onze brochure geven we een helder overzicht aan welke eigenschappen onze diverse stijlen voldoen.

woning Lisse achter
woning lisse boven

Modern

Ook in Vleuten zijn we betrokken bij de nieuwbouw van een eigentijdse woning. We hebben opdracht gekregen om een nieuwe woning te ontwerpen, ter vervanging van een bestaande woning. Voor een andere opdrachtgever hebben we het ontwerp gemaakt voor de nieuwbouw van een moderne woning in Numansdorp. Het bijzondere aan dit project, is dat er een inpandig zwembad in de woning komt!

woning vleuten
woning numansdorp

Foto 1: woning Vleuten - Foto 2: woning Numansdorp

Verschillende stijlen

In samenwerking met Bunnik Projekten werken we aan de nieuwbouw van vijf woningen in verschillende stijlen. Het betreft vijf kavels voor vrijstaande woningen, die deel uit maken van het project Haarzicht in Vleuten.

Landelijk

De vraag naar landelijke ontwerpen blijft ook onverminderd groot: in samenwerking met Buitenhuis Villabouw realiseren we in Leusden een prachtige moderne landelijke woning. Daarnaast hebben we ook het ontwerp gemaakt voor een schuurwoning op een prachtig landelijk kavel in Berkenwoude.

woning leusden
schuurwoning Berkenwoude

Foto 1: woning Leusden - Foto 2: woning Berkenwoude

Omgevingsvergunning

Binnenkort wordt er een woning gebouwd in Doorn. De omgevingsvergunning is rond en dit project voeren we uit in samenwerking met Van der Grift bouw.

woning Doorn
Doorn

Restylen

Ten slotte wordt een bestaande woning helemaal gerestyled in Zevenbergen. De foto's tonen hoe het bestaande huis er nu uitziet en hoe dit huis gerestyled gaat worden.

Woning restylen Zevenbergen
Woning restylen Zevenbergen

Wilt u meer informatie over de projecten uit deze ‘sneak peek’ of wilt u weten wat de mogelijkheden voor ‘Uw eigen Bongers’ zijn? Neem dan contact met ons op.

Contact

Dorpsstraat 48, 2969 AD  Oud-Alblas

0184 69 2171 info@bongersarchitecten.nl

Blijf up-to-date

Meld u vrijblijvend aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Inschrijven

Volg ons

Volg ons op onze social media kanalen.