09-06-2022

‘De projectleider staat naast de opdrachtgever!’

Voor de meeste mensen is het zelf laten bouwen van een huis een unieke gebeurtenis. Daarom is het belangrijk dat de opdrachtgever zo goed mogelijk begeleid wordt tijdens dat proces. Wij benutten optimaal de individuele talenten van onze medewerkers, zodat onze opdrachtgevers de woning krijgen die ze wensen!

Vacature projectleider

Menno Kooistra kan als projectleider haarfijn uitleggen welke kwaliteiten gevraagd worden opdrachtgevers te begeleiden. De projectleider neemt opdrachtgevers stap voor stap mee door heel het proces van het bouwen van hun woning. Ontzorgen van de opdrachtgever staat voorop!

Aan de hand nemen

Menno: “Als projectleider is het een absolute voorwaarde dat je een bouwkundige achtergrond hebt. Het belangrijkste onderdeel van je werk is dat je de opdrachtgever tijdens heel het proces aan de hand neemt. Daarom moet je op elk onderdeel weten waar je over praat. Je moet bij wijze van spreken zelf die bouwtekening kunnen maken. Op die manier ben je in staat de opdrachtgever volledig te ontzorgen. En dat geeft mij de grootste voldoening in dit werk!”

Keuzes maken

“Ik kom in beeld wanneer de opdrachtgever keuzes moet maken”, vertelt Menno. “De architect heeft een globaal ontwerp gemaakt op basis van de wensen van de opdrachtgever. Er is een plattegrond, een verschijningsvorm en het materiaal is bekend.” Menno vervolgt: “mijn werk bestaat uit het verzorgen van de vergunningsaanvraag, het helpen kiezen van de aannemer en het ontwerp bouwkundig uitwerken. Dat is het begin!”

Samenwerken

Menno: “Bij Bongers werken we samen in een klein en hecht team. Daarom is er altijd nauw contact bij de ontwikkeling van een project: voor de bouwkundige uitwerking overleg ik intern, maar ook extern. Bijvoorbeeld met de constructeur en de installateur. Tijdens de uitvoering zorg ik met bouwvergaderingen dat alle betrokkenen weten wat de status is. Daarnaast hou ik toezicht op de uitvoering: ik bewaak het belang van de opdrachtgever zo goed mogelijk. Het contact met de opdrachtgever is heel belangrijk in deze functie!”

Esthetische kwaliteit

“Opdrachtgevers hebben vaak een voorstelling van hun uiteindelijke wens”, legt Menno uit. “Op basis van mijn expertise en ervaring begeleid ik hen in het maken van de juiste keuzes. Bij de ontwikkeling komen details kijken waar de opdrachtgever doorgaans niet bekend mee is. Daarnaast willen wij als Bongers Architecten ook de esthetische kwaliteit waarborgen. Daar adviseer ik graag over!”

Oplossing

Menno: “Als vaste contactpersoon begeleid ik opdrachtgevers bij de ontwikkeling van woonhuizen. De verschijningsvorm is daarbij niet van invloed: klassiek, modern of landelijk! Mijn werk is zorgen dat de opdrachtgevers stap voor stap meegenomen worden bij het realiseren van het huis van hun wens. Daarvoor ben ik altijd bereikbaar, ook wanneer het huis is opgeleverd en er nog vragen zijn zorg ik voor een oplossing!”

Enthousiast geworden van het verhaal van Menno? Wij zijn nog op zoek naar een Projectleider-Bouwkundig tekenaar. Bekijk hier de vacature! 

Contact

Dorpsstraat 48, 2969 AD  Oud-Alblas

0184 69 2171 info@bongersarchitecten.nl

Blijf up-to-date

Meld u vrijblijvend aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Inschrijven

Volg ons

Volg ons op onze social media kanalen.