16-05-2024

‘Uw eigen projectontwikkeling’!

Naast onze ontwerpen voor vrijstaande woningen, utiliteitsbouw en renovaties, maakt ook een andere specialiteit deel uit van onze dienstverlening. Bongers Architecten biedt namelijk onmiskenbare voordelen voor projectontwikkelaars en vastgoedondernemers die appartementencomplexen of rijtjeswoningen willen realiseren.

2240721 Bongers content 15 05 Overzicht

Wij hebben al ontwerpen voor appartementencomplexen en seriematige woningbouw van verschillend formaat gemaakt.

Aantrekkelijke woonoplossingen

Projectontwikkelaars staan voortdurend voor de uitdaging unieke, kostenefficiënte en esthetisch aantrekkelijke woonoplossingen te creëren. Wij begrijpen deze uitdagingen. Met onze ervaring in het ontwerpen van zowel appartementencomplexen als seriematige woningbouw, zijn wij een prima partner voor het ontwikkelen van projecten.

Combinatie van creativiteit en kostenbewustzijn

Wij benaderen elk project met een combinatie van creativiteit en kostenbewustzijn. Daardoor ontwerpen we appartementencomplexen die visueel aantrekkelijk, maar ook financieel haalbaar zijn. Maar we hebben bijvoorbeeld recent ook tien rijwoningen in houtskelet ontworpen en momenteel werken we aan het ontwerp van een uitbreidingswijk van 52 woningen.

Succesvolle samenwerking

Door onze manier van werken, merken we dat ontwikkelaars terugkomen, omdat de aanpak die wij hanteren leidt tot succesvolle en vruchtbare samenwerkingen. Een ander voorbeeld is één van onze meest innovatieve projecten: het ‘optoppen’ van een bestaand gebouw. Daarbij voegen we extra verdiepingen toe, om nieuwe woonruimtes te creëren boven op een bestaand gebouw met bedrijven en horeca.

Visuele en virtuele beleving

Wat ons onderscheidt, is onze capaciteit projecten tot leven te brengen voordat de bouw begint. Met geavanceerde middelen zoals 3D-visualisatie en virtual reality, bieden wij een unieke visuele ervaring die helpt bij de verkoop, maar ook toekomstige bewoners een duidelijk beeld geeft van het eindresultaat.

Flexibele en betrokken partner

Kiezen voor Bongers Architecten, betekent kiezen voor een partner met betrokkenheid en flexibiliteit. Als kleinschalig bureau zijn we groot genoeg elk project aan te kunnen, maar blijven we flexibel en persoonlijk in onze benadering. Onze directe communicatielijnen en openheid staan voor een constructieve samenwerking.

Bent u klaar voor ‘Uw eigen projectontwikkeling’? Neem contact met ons op en ervaar de Bongers-methode!

Contact

Dorpsstraat 48, 2969 AD  Oud-Alblas

0184 69 2171 info@bongersarchitecten.nl

Blijf up-to-date

Meld u vrijblijvend aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Inschrijven

Volg ons

Volg ons op onze social media kanalen.