17-03-2022

Uw eigen unieke Bongers

Wat Bongers Architecten bijzonder maakt, is dat zij samenwerking met hun opdrachtgevers centraal stellen om tot een onderscheidend resultaat te komen. Sander Bongers heeft een duidelijke visie over hoe hij een uniek ontwerp kan maken, wat naadloos aansluit bij de wens van zijn opdrachtgever.

Sander Bongers

Fotografie Studio PiB

Uniek ontwerp

“Het creatieve deel komt bij mij vandaan”, vertelt Sander. “Maar de input van de klant is onmisbaar voor een echt bijzonder en onderscheidend resultaat!” Sander: “Het is niet ‘mijn kunstje’. Goed luisteren en overleg met de klant leveren een uniek ontwerp op. Het belang van de klant staat altijd voorop, daar zetten we onze deskundigheid voor in: eerlijk, onafhankelijk en degelijk. Dat zie je terug in de werkwijze en kenmerken van ‘Uw eigen Bongers’.”

Kenmerken

Ruimtelijkheid, functionaliteit, visuele rust, licht en zicht én detaillering zijn die kenmerken. Sander: “Wat geldt voor het ontwerpen van een villa voor een particuliere opdrachtgever, gaat bij ons ook op voor het realiseren van een bedrijfspand. Hoewel de functionaliteit bij een bedrijfspand vaak een grote rol speelt, blijft onze benadering hetzelfde. Wij streven er altijd naar dat een pand zo goed mogelijk aansluit bij de gewenste uitstraling van de opdrachtgever. Of dat nu een villa of een bedrijfspand betreft!”

Architectonische middelen

“We geven elke verblijfsfunctie een duidelijke eigen plek”, vervolgt Sander. “Daarvoor zetten we alle architectonische middelen doelmatig in. Door materialen en elementen op elkaar af te stemmen, proberen we tot een perfecte verhouding te komen. Daglicht benadrukt de ruimtelijkheid én maakt de connectie met buiten.”

Verfijning aanbrengen

Sander: “Een goed ontwerp komt alleen tot zijn recht als de details ook kloppen. Daarin proberen we een bepaalde verfijning aan te brengen. Door ondergeschikte onderdelen weg te werken en kenmerkende elementen juist te benadrukken, komt een ontwerp écht tot leven!”

Spreekt onze benadering u aan en overweegt u ‘Uw eigen Bongers’? Neem dan contact met ons op: wij gaan graag met u in gesprek!

Contact

Dorpsstraat 48, 2969 AD  Oud-Alblas

0184 69 2171 info@bongersarchitecten.nl

Blijf up-to-date

Meld u vrijblijvend aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Inschrijven

Volg ons

Volg ons op onze social media kanalen.