02-03-2023

Binnenkijken bij Bongers Architecten

Het zijn van architect bij Bongers Architecten is veel meer dan het technisch kloppend maken van een ontwerp. Bij Bongers Architecten hechten we veel waarde aan persoonlijke relaties en de ander echt willen begrijpen. Dit geldt voor zowel zakelijke als particuliere klanten, onze medewerkers en de samenwerkingen die we aangaan met derden. De juiste architect kiest u met het hoofd en het hart. Wij zetten daarom de deuren open, digitaal en in het echt: klaar om u te ontvangen!

pand Bongers

Eerlijk en open

Bongers Architecten bestaat al meer dan dertig jaar en is een echt familiebedrijf. Dat voelt ook zo voor de collega’s die later het team zijn komen versterken. Wij geloven dat met vertrouwen en de juiste klik het beste ontwerp gemaakt kan worden. Een open en eerlijke communicatie tussen u en ons voorkomt onduidelijkheden en teleurstellingen. Wij beloven daarom altijd eerlijk te zijn als iets niet kan of lukt. Voor een eerste afspraak nodigen wij u om die reden graag uit op ons kantoor om de mensen en onze visie te leren kennen. Bekijk het filmpje om alvast een eerste indruk te krijgen van het historische pand en ons team. Wist u dat onze medewerkers zich ook voorstellen op onze website?

Een uitnodigend pand

Het is pand is inmiddels in handen van Marjan en Sander Bongers. In dit bericht vertelden ze dat de binnenkant van het monumentale gebouw een restyling krijgt. Deze restyling staat nog op de planning. Het pand is tenslotte het visitekaartje. Het hele traject moet van A tot Z fijn en veilig aanvoelen: wij snappen dat het gaat om een spannend proces waar een groot bedrag mee gemoeid is. 

Bij Bongers Architecten zijn we met het hele team gefocust om ‘Uw eigen Bongers’ te realiseren. Wilt u na het zien van de video ons in het echt bezoeken? Neem dan contact met ons op.

Contact

Dorpsstraat 48, 2969 AD  Oud-Alblas

0184 69 2171 info@bongersarchitecten.nl

Blijf up-to-date

Meld u vrijblijvend aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Inschrijven

Volg ons

Volg ons op onze social media kanalen.