30-03-2023

Bongers Architecten breidt uit

Bij Bongers Architecten zit ontwerpen in het bloed. Wij kijken continu waar de kansen liggen en hoe wij zo veel mogelijk klanten hun eigen Bongers kunnen geven. We waren al een tijdje op zoek naar de juiste collega om een nieuwe markt te kunnen betreden. In een krappe arbeidsmarkt is ervaring en expertise soms moeilijk te vinden, maar het is ons gelukt! Na een succesvolle snuffelstage (hij was al te zien in ons filmpje) komt Boef per 1 april bij ons in vaste dienst als junior architect hondenhokken.

collega Boef

Wens

Het was een lang gekoesterde wens van Bongers Architecten om deze nieuwe markt te betreden. Ook hier worden de wensen van de opdrachtgever steeds complexer: vooral het slaapvertrek moet over veel luxe beschikken: een ruime kamer, een fluffy ondergrond en het liefst met uitzicht over het terrein, zodat alles in de gaten gehouden kan worden. Ook de eetkamer beschikt over de modernste technieken. Met gekleurde knoppen kan de bewoner zelf kiezen welk voedsel moet worden geselecteerd, zoals kip, rund of zelfs zalm. De drinkwatervoorziening is eveneens volledig geautomatiseerd. Met een watersensor blijft de waterstand op peil. Staat het water te lang? Dan vloeit het via leidingen naar het omliggende groen. Bij Bongers Architecten gaan we natuurlijk voor een duurzaam ontwerp!

Ervaring en enthousiasme
Behalve zijn ervaring op het nieuwe werkterrein is Boef bovenal een prettige collega! Hij straalt enthousiasme uit en is nooit chagrijnig. Soms heeft hij wel behoefte aan een extra dutje, maar dat nemen we graag voor lief. Ook de pennen schijnen nu sneller dan voorheen te verdwijnen. We zijn daar nog niet achter of het met onze nieuwe collega te maken heeft.

Hoge vraag
We begrijpen dat u natuurlijk ook ‘Uw eigen Bongers’ hondenhok wilt laten ontwerpen. Neem daarom snel contact met ons op, want de vraag naar een ontwerp van Boef is hoog. Helaas loopt de wachttijd wel snel op, want hij is nog wat snel afgeleid: als iemand opstaat, een bal ziet, de deur opengaat, eigenlijk alles bij wat hij ziet of ruikt. Maar wij beloven u dat een ontwerp van Boef werkelijk uniek is!

Contact

Dorpsstraat 48, 2969 AD  Oud-Alblas

0184 69 2171 info@bongersarchitecten.nl

Blijf up-to-date

Meld u vrijblijvend aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Inschrijven

Volg ons

Volg ons op onze social media kanalen.