14-12-2023

Trotse terugblik in woord & beeld!

2023 stond bol van de mooie projecten! Al onze medewerkers hebben wel gewerkt aan een woning of gebouw waar ze extra trots op zijn. Daarom geven we een fraai ‘overzicht met uitleg’, waarbij Team Bongers de bijzonderheden van de specifieke projecten belicht!

2231808 Bongers   Content 14 december 2023   Overzicht

Matthijs, project 1752: “Ik hou wel van een goede blokkendoos!”

Menno, project 1712: “Het geeft voldoening om een mooie, ruimtelijke, functionele woning te bouwen voor fijne opdrachtgevers. En dat ook nog eens in samenwerking met prettige bouwpartners.”

Markus, project 1625: “Het lijnenspel, in combinatie met de natuurlijke materialen en glazen puien geeft deze woning een unieke uitstraling.”

Marjan, project 1628: “Hoe tof dat je met verschillende partijen kunt komen tot het maximale, en het eindresultaat is geworden zoals het bedacht is!”

Jan, project 1769: “Een woning waar ik zelf in zou kunnen wonen. Een moderne schuurwoning waarbij het dak vloeiend overloopt in de gevel en daarbij prachtig wordt afgekaderd door een strakke belijning. Met de specifieke - technische - details en de invulling door middel van gevelstenen met karakter, komt deze woning voor mij helemaal tot leven. Zelfs al voor de realisatie?”

Sander, project 1789: “De villa wordt omzoomd door een rietkraag en heeft rondom zicht op het water. Het strakke lijnenspel vormt een spannend contrast met de warme uitstraling van de rieten kap.”

Michiel, project 1625: “De visualisaties vangen de grandeur, terwijl elk detail een verhaal vertelt over hedendaagse luxe.”

Felix, project 1782: “Een mooi voorbeeld van een moderne woning, waar functionaliteit en esthetiek perfect in balans zijn.”

Justin, 1707: “Bij deze woning krijg je gelijk een idee hoe je zintuigen worden geprikkeld als je rond de woning loopt, door de afwisseling van harde koude vlakken en zachte warme elementen.”

Julian, project 1771: “Het mooie aan de woning is de rieten kap, ruimtelijk, met uitzicht tot in de nok! Leuk aan dit project is dat ik hem van begin tot einde heb mogen uitwerken, wat toch een ‘good feeling’ oproept!”

Joel, project 1752: “Waanzinnig wat een huis, echt zo’n geval waar alles klopt! Als Steve Jobs een huis zocht, zou het deze worden!”

Wilt u meer informatie over onze mooie projecten? Kijk dan op onze projectenpagina of neem contact op.

Contact

Dorpsstraat 48, 2969 AD  Oud-Alblas

0184 69 2171 info@bongersarchitecten.nl

Blijf up-to-date

Meld u vrijblijvend aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Inschrijven

Volg ons

Volg ons op onze social media kanalen.